Čtení na 4 min 10 Pro 2021

Tipy na dárky k Vánocům 2021

Autor: Markéta
Čtení na 4 minuty

Tak už nastal ten čas – čas kreativního hledání, vybírání a nakupování dárků, které najdou pod vánočním stromečkem své místo. Podívejte se na naše inspirativní tipy a připravte krásné dárkové balíčky, které potěší vaše blízké.

Pro milovníky domácí pohody

V soukromí 4 stěn se můžete skvěle bavit a trávit inspirativní chvíle. Lidé, kteří nade vše milují teplo domova, ocení heboučké pantofle a měkký župan, který jim spolu se svíčkou se zajímavou vůní umožní relaxaci po náročném dni. Skvělým nápadem bude i dekorativní prvek ladící do stylu bytu – poutavý polštář nebo přikrývka, která zatraktivní každý filmový večer, futuristická lampa (vhodná nejen na čtení) nebo monumentální váza, která pojme květiny, přinesené pro zvláštní příležitost anebo také bezdůvodně.

Pro sportovní fanoušky

Každý, kdo se zaměřuje na pravidelný trénink, ví, jak užitečné jsou různé vychytávky a sportovní doplňky, které pomáhají cvičit efektivněji a pohodlněji. Máte někoho takového ve svém okolí? Při výběru dárku udělejte vše pro to, aby dárek korespondoval se zájmy obdarovávaného. Fanouškovi jógy se bude hodit designová podložka a krásný top; vodotěsné pouzdro na telefon ocení každý, kdo běhá, jezdí na kolečkových bruslích nebo na kole, láhev s originálním designem si zamiluje každý, kdo se zaměřuje na zdravý životní styl.

Pro milovníky dobrodružství

Jezdí váš přítel každý víkend na túru do hor? Nebo je ostřílený terénní průzkumník? Dovolte jim, ať si od vás vyberou nějakou věc na další cestu a udělejte z ní vánoční dárek! Co vzrušuje outdoorové nadšence? Především různé termosky a termohrnky, praktická zavazadla, hřejivé čepice a veškeré doplňky odolné proti dešti.

Pro královnu a krále stylu

Znáte někoho, kdo miluje módu nade vše a neustále sleduje módní trendy? Designové doplňky, boty a oblečení – to je ono! Počítá se styl, zajímavý střih a poutavé detaily. Módní Svatý grál lze ukrýt v podobě kabelky, svetru se zajímavým potiskem nebo šátku lehkého jako pírko.

Pro ty, kterým je pořád zima

Při pohledu na stále nižší teploty a sychravé dny se vám chce křičet „zima se blíží!“. Máte ve svém okolí lidi, kteří se rok co rok třesou zimou, doslova i obrazně? Darujte jim něco, co je zahřeje u srdce, od vlněného svetru, teplých doplňků jako jsou čepice a rukavice, ikonické Moonboots nebo bytové doplňky jako je měkká deka a vonná svíčka.

Pro velké děti

V každém z nás je dítě – někdy stojí za to jej osvobodit. Prázdniny jsou perfektní záminkou pro návrat do dětství, oblíbených pohádkových hrdinů a emocí z našich oblíbených kreslených filmů. Kačer Donald, Mickey Mouse, gang Peanuts a posádka Looney Tunes se na toto setkání těší. Náladu nostalgie a dětského vzrušení pocítíte vy i obdarovaný.

Přečtěte si další článek