Čtení na < 1 min 03 Kvě 2019

TIPY NA JARNÍ VÝBAVU PRO DĚTI – Simona / STYLECOOKBOOK.CZ

Autor: Nicole
Čtení na < 1 minuty

Vždycky když jsem si jako mladší představovala, že budu mít děti, automaticky jsem počítala s tím, že budu mít holčičku. Asi jako většina žen jsem si představovala, jak ji budu oblékat do šatiček a česat jí culíčky. Jak už víte, narodil se nám syn, takže šatičky a culíčky šly stranou a musela jsem se přeorientovat na autíčka.

Když jsem nakupovala první výbavičku, byla jsem překvapená tím, jak malý výběr má chlapecké oddělení s oblečením oproti tomu holčičímu. V prvních měsících jsem nějaké velké ladění oblečení moc neřešila, protože než jsem se nadála, hned ze všeho vyrostl. Teď už mu bude za chvíli rok a už z oblečení nevyrůstá tak rychle, tak si s tím začínám víc hrát a pomalu už pomalu nakupuji oblečení na letní sezonu.

A jak bude šatník našeho Bruna vypadat na jaře a v létě? Určitě bude nosit hodně plátěných/lněných kalhot, lehké lacláče a džínové kraťasy s kšandami. Barevná trička a bavlněné šortky a určitě nebude moci chybět slamák a nějaký bavlněný klobouček. Na tričkách a mikinách si ujíždíme na vzorech safari zvířátek, tenhle motiv teď u nás vyskytuje snad úplně na všem :-)

Podívejte se na můj výběr oblečení, které jsem na Answear pro Bruna vybrala.

MANGO / MANGO / MANGO / TOMMY HILFIGER

MAYORAL / MANGO / MANGO / BLUKIDS

Přečtěte si další článek