Čtení na 3 min 30 Dub 2019

NESPOUTANOST V SRDCI?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pomalu přichází léto a s ním sezóna festivalů, nenaplněných tužeb a touhy po dobrodružství. Probuďte s ANSWEAR vášeň ve vašem srdci!

Teplejší dny si přímo žádají, abyste se přesunuli do neznáma. Obklopte se správnými přáteli, skočte do auta a vyrazte za krásami neznámého. Kam? Nechte se vést vaším srdcem. Možná vás láká pustá divočina, dálnice uprostřed ničeho, nebo festival pod širým nebem … Můžete být tím, kým chcete. Buďte při tom však v pohodě a užívejte si svou svobodu.

Divočina v srdci = nespoutaný styling

Jak nejlépe můžete demonstrovat svou svobodu a pocit pohodlí? Samozřejmě prostřednictvím oblečení! Mělo by být pohodlné, volné a bez jakýchkoli konvencí. Tak hupněte do šortek, natáhněte si top nebo vzdušné bavlněné tričko. A nebojte se odhalit i trochu tělo, pokud se vám to líbí. Obujte si rebelské boty alá – pevné martensky, které přežijí množství kilometrů a budou vám nenahraditelné i během rockového poga. Pokud přemýšlíte nad vhodným doplňkem, tak čepice, sluneční brýle chránící před sluncem a prostorný batoh nebo taška vám dopřejí, abyste si začali užívat života i s minimalismem. Takže si vezměte jen ty potřebné věci, které vám postačí na letní dobrodružství.

GUESS JEANS / REVIEW / DR. MARTENS / MEDICINE / WRANGLER

ONLY & SONS / DR. MARTENS / VANS / MEDICINE / RAY BAN

Symbol svobody?

Jak jinak, než nadčasový denim! Silný, expresivní a velmi osobitý. V období zlaté horečky je nosili zlatokopové jako pracovní montérky. Dnes je můžete nosit prakticky kdekoliv. Džínovina snese totiž všechno – prach z dlouhé cesty, slzy štěstí či chvilkové beznaděje. Váš dobrý image závisí i na jejich vzhledu – čím starší a více opotřebované, tím jsou noblesněji a dotvářejí váš charakter. Rifle, over size bundy, roztřepené šortky nebo volné tričko – kolik lidí, tolik chutí. Zdůrazněte svou osobnost i pověstným potiskem, či uměleckými aplikacemi, které budou přesně definovat váš styl a prezentovat okolí vaše životní cíle.

ANSWEAR / ANSWEAR / SILVIAN HEACH / TOMMY JEANS / VILA

GUESS JEANS / DIESEL / LEVI´S / MEDICINE / LEVI´S

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek