Čtení na 3 min 24 Říj 2019

V NÁRUČÍ MEDVÍDKA – NEJMÓDNĚJŠÍ KOŽICHY A BUNDY NA ZIMU

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Kabáty a bundy, dva základní elementy našeho šatníku, se kterými budeme v příštích měsících nerozlučně spjaty. Prohlédněte si naše aktuální novinky a zahalte se do atraktivní kožešiny.

Kabáty a bundy nosíme každý rok, což není nic neobvyklého. Nízké teploty vyžadují pro nás to správné oblečení. Stojí ale za to, obléci se každou sezónu do něčeho mimořádného. Do něčeho, v čem se budeme cítit v teple, ale zároveň v čem vynikneme na ulici, v bludišti šedých a nevýrazných barev. Tuto zimu se zahalíme do teplého kožíšku. Dlouhý, krátký, v přírodních nebo neonových barvách, plyšový. Designéři se do tohoto materiálu, tak příjemného na dotek, zamilovali. Je však důležité, aby vaše kožešina byla umělá. Nikdo nechce přispívat k utrpení zvířat.

Kožich

Kožešina této sezóny má 2 verze. Moschino a Celine propagují masivní kožichy přímo z carského Ruska. Přírodní barvy, dlouhý vlas a maximálně zvýrazněné rukávy vám umožní zářit s důvěrou a moderností. Na druhé straně se na vrcholu drží kožíšek v pastelových a sladkých barvách, který je ideální nejen pro mini šaty, ale i pro celkový denimový vzhled. A který model si vyberete vy?

GUESS JEANS / JACQUELINE DE YONG / PEPE JEANSPEPE JEANS / ANSWEAR

Medvídek

Sedmdesátá léta jsou zpět! Příkladem retro boomu je právě kabát s krátkou kožešinkou, ve kterém se budete cítit jako medvídek. Ideální model by měl dosahovat délky po kolena a měl by být dostatečně volný, aby maximálně zdůraznil zvlněnou a měkkou strukturu srsti. Kabát může být skvělým základem pro nonšalantní ženský look – je třeba jej doladit s pomocí kožených bot, jak to předvedl například Salvatore Ferragamo.

LIU JO / VILA / ANSWEAR / MANGO / MANGO

Ovčí kabát s kožešinou

Pokud si myslíte, že v klasickém kožichu budete vypadat příliš mohutně, vyzkoušejte si ovčí kabát, který má uvnitř kožešinu – tento zapomenutý kabát slaví svůj velký návrat. Dlouhý pastevecký kožich je ideální pro boho styl, protože dokonale ladí s květinovými šaty a semišovými botami. Neobvyklé oblečení do práce získáte i tehdy, když si ho přehodíte přes dámský kostýmek. K dispozici máte případně kratší kabátky z broušené ovčí usně s kožešinovým límcem – lze je kombinovat s prvky streetwear, jako jsou: rovné džíny, mikina s logem nebo s kloboukem.

VILA / VERO MODA / VERO MODA / PEPE JEANS / VILA

Přečtěte si další článek