Čtení na 2 min 17 Říj 2021

Vaše komfortní zóna – oblečení ideální pro podzimní chill

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Na podzim nevystupujte ze své komfortní zóny – alespoň pokud jde o oblečení. Zde jsou 3 možnosti pro víkendový chill a relaxaci po práci.

Tepláky jsou nejlepší!

Myslíte „pohodlí“ – říkáte „tepláky“. Tento nenápadný kousek oblečení je starý přes 100 let! Během desetiletí se vyvinul ze sportovní soupravy do oblečení, které je ideální pro ranní trénink, domácí kancelář nebo prohlídku města. Bude se hodit všude tam, kde se chcete cítit svobodně a svobodně se věnovat různým aktivitám. A když oceníte jeho univerzálnost, měkkost materiálu a střih přizpůsobený každé postavě, varujeme vás – jednou soupravou to neskončí. Každopádně více mikin a tepláků ve vašem šatníku znamená více možností, například kreativní hru s barvami a střihy nebo výběr doplňků (protože pantofle a tenisky nejsou vše, co můžete k teplákům sladit).

Zahalte se do pohodlí

Pohodlí je teplo, měkkost, volnost… Zkuste ho najít v silnějších pleteninách, efektních copáncích navíc zvýrazněných atraktivním vzorem. Zkuste se zachumlat do tradičních svetrů, oversized roláků, pletených svetrů a šatů. Užijte si je doma i venku – v kombinaci s tepláky, oversized košilkou nebo ležérní riflovinou vám splní sen o podzimním pohodlí.

Jako peřina

Na podzim se nevyplatí zůstat doma! Pití horkého čaje na verandě s výhledem na mlhavou krajinu, procházka při hledání podzimních přírodních pokladů nebo procházka se psem jsou jen některé z outdoorových aktivit. Cokoli, co vás udrží v teple, má cenu zlata! Stojí za to sáhnout po lehké a odolné péřové bundě nebo prošívané vestě, které jsou ultra pohodlným a perfektním řešením pro chladnější dny. Můžete je nosit jako teplou deku, přes mikinu, pletené šaty i ležérní oblečení. S denimem v hlavní roli budou skvěle fungovat při každé příležitosti.

Přečtěte si další článek