Čtení na 2 min 13 Úno 2023

Velký krok v historii prémiového streetwearu! Answear, Sneakerstudio a PRM se vydávají na vzrušující cestu spolu

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Spojujeme své síly, přednosti a dlouholeté zkušenosti se dvěma jedinečnými značkami! Sneakerstudio, jeden z lídrů v prodeji tenisek a streetwear ve střední a východní Evropě, a vznikající prémiová streetwearová módní značka PRM se stane součástí našeho životního stylu.

Tři značky spojují své vize vybudování maximálně komfortního prostoru pro vytvoření vlastního nekompromisního stylu. Využíváme svůj potenciál a vášeň, abychom vám našli a nabídli maximum žádoucího životního stylu, globální značky. Naše „lifespiration” nabídka vstupuje na novou úroveň! Portfolio Answear.com doplní hráči, kteří vědí vše o teniskách a streetwear: Sneakerstudio a PRM.

„Máme rádi značky, které vynikají především jedinečnými prémiovými nabídkami tenisek a streetwearu. S tímto spojením rozšiřujeme naši obchodní oblast a máme příležitost oslovit nové skupiny zákazníků s vyhrazenými produktovými řadami, včetně generace Z nebo zákazníků se zájmem o prémiové a luxusní produkty.“

Krzysztof Bajołek, CEO Answear.com

Sneakerstudio – vše, co máte rádi na teniskách

Milujete tenisky, dobrý design a širokou pouliční kulturu? Sneakerstudio si zamilujete! Lifestylovo-sneakersová značkaje již několik let oceňována především mladou generací, která si chce vytvořit svůj vlastní individuální, nekompromisní styl. Nabízí produkty s logy Adidas Originals, New Balance, Carhartt nebo Veja. Sneakerstudio není známé pouze v Polsku, prostřednictvím svého e-shopu v anglickém jazyce prodává produkty po celé Evropě. Samotná značka se zrodila v roce 2015 v Krakovské čtvrti Kazimierz. Stály butik se nachází na ulici Starowiślna 55, která se již stal kultovní destinací místních sneakers milovníků, umělců a fanoušků pouliční kultury.


PRM – high-end streetwear

Jedinečné spolupráce, limitované kolekce, nejžádanější tenisky… To je podstata PRM a poměrně svěží koncept, který propojuje svět pouliční módy s jedinečnými návrháři z celého světa. Najdete zde luxusní a ikonické streetwear značky: Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV nebo Rick Owens. Nabídku PRM můžete prozkoumat online nebo v atmosféře butiku, který se nachází v samém centru Varšavy, v ulici Świętokrzyska 16, která je navštěvována stylovými ikonami, populárními influencery a opravdovými fanoušky streetwearu.


Přečtěte si další článek