Čtení na 2 min 02 Pro 2022

Zabalte svůj dárek jediným kliknutím!

Autor: Markéta
Čtení na 2 minuty

Bez kilometrů dárkového papíru, lepivých čtverečků izolepy, hromad sáčků a ruliček stuh…. Ušetříte čas a energii, kterou můžete věnovat něčemu jinému. Rádi vám usnadníme život, proto vám dárky i zabalíme. 

Vánoce, narozeniny nebo třeba významné výročí, na které nemůžete zapomenout? Je tolik důležitých příležitostí, které je třeba náležitě oslavit. Rádi dárky svým blízkým dáváme (a stejně tak rádi dárky přijímáme :)), ale samotný výběr dárku není mnohdy tou největší starostí. Nejste si jisti, jak nebo do čeho dárek zabalíte? Jsme tu pro vás!

Umění balení dárků

Balení dárků je skutečné umění – věděli jste, že existují dokonce i speciální balicí techniky inspirované origami, decoupage a furoshiki? A přestože mnozí lidé se těší z toho, když mohou strávit dlouhé hodiny o samotě s dekorativním papírem, stuhami a odstřiháváním izolepy, uvědomujeme si, že pro některé to může být docela výzva. Z různých důvodů: z nedostatku času, uměleckých dovedností či nápadů. Do čeho esteticky zabalit košili nebo svetr? Jak správně obdarovat milovaného šperkem či svého šéfa ponožkami a vyhnout se zbytečnému faux pas?

Obdarujme! 

Když úžasný nápad nepřichází a čas se krátí, nemusíte si trhat vlasy – koneckonců, máte nás a naši speciální službu WRAP FOR A GIFT. Vaši objednávku zabalíme do námi navržené značkové dárkové tašky a poté ji doručíme na vámi zadanou adresu. Všechny výrobky před zabalením podrobně zkontrolujeme – chceme se ujistit, že se k příjemci dostanou co nejvhodnějším a nejinspirativnějším způsobem.

Vy si vyberete dárky a my je zabalíme a doručíme. Jednoduché, ne?

Přečtěte si další článek