Čtení na 2 min 25 Dub 2019

VELKÝ ÚTĚK – dopřejte si únik z každodenního života s novou kolekcí ZNAČKY ANSWEAR

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Krátká dovolená, rychlý piknik, zájezd na poslední chvíli – pusťte všechno z hlavy a dovolte si odpočinek od každodenního života ve spleti módních trendů. Protože pokud ne teď, tak kdy jindy? Seznamte se s novou kolekcí ANSWEAR Great Escape!

Inspirací pro kolekci Answear – Great Escape jsou první horké dny naznačující příchod léta. Toužebně čekáme na prodloužené dny strávené venku, kdy si budeme vychutnávat každý slunečný den. Slunce nám dává energii a prázdninový dresscode je definován barvami. Celé kolekci dominují barvy spojené s tropickými rostlinami: červené havajské květy, žluté mango, fuchsiový ibišek. Vše se objevuje na pozadí seprané džínoviny, která je přátelská k cestování, letní párty a odpočinku. Hrajte si s módou, protože oblečení vám umožňuje vyjádřit vaši vlastní osobnost, náladu a umožňuje vám tak rychle měnit image. Všechny fashion kousky navzájem kombinujte, přičemž získáte množství nových a nečekaných variací. Podívejte se, kolik možností vám poskytnou například lehké šaty! S jehličkami v nich můžete večer vyrazit do města a tenisky jim zase propůjčí ležérní styl. Abyste se večer uchránily před prochladnutím, přehoďte si na sebe lehkou halenku nebo svetřík. Existuje mnoho možností, volba je však na vás.

Great Escape obsahuje pečlivě vybírané materiály s ohledem na životní prostředí i vaše pohodlí: převládají přírodní vlákna, hlavně viskóza, bavlna, len a lyocell. Limitovaná série oblečení v sobě ukrývá vybrané trendy, vzory a styly, které se již na scéně s velkou oblibou předvedly. Nyní se vy staňte spojencem kolekce ANSWEAR a užívejte si její příběh i ve vašem každodenním životě.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek