Čtení na 3 min 16 Říj 2020

Zimní pánské bundy, do kterých se vyplatí investovat

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Je právě nejvyšší čas na nalezení dokonalého svrchního oblečení pro chladné dny! Vybrali jsme pro vás módní bundy na zimu. Věříme, že se vám bude líbit alespoň jeden z našich čtyř návrhů, při kterých oceníte nejen designový střih, ale také pohodlnost daného modelu.

Prošívané péřové bundy

Mezi trendy této zimy nepochybně patří prošívané péřovky. Tento model byl na vrcholu již několik sezón. Nejenže dokonale zapadá do aktuálních trendů, ale poskytuje vám i maximální pohodlí a teplo. Prošívaná bunda se dá nosit jak v mini verzi – sahající po pás nebo po boky, tak i v jejím maxi podobě, jejíž délka končí až pod koleny. Počítá se i barva: vsaďte na intenzivní barvy, jako je červená, oranžová nebo žlutá.

TRUSSARDI JEANS / DIESEL / MEDICINE

CALVIN KLEIN JEANS / RAINS / GUESS JEANS

Bundy s kožešinou

Kožešiny dominují nejen dámskému oblečení! Hitem této sezóny jsou bundy s kožešinovými límci nebo s límci z ovčí kůže. Takové akcenty najdeme na lehčích džínových bundách, jakož i na samostatných vlněných modelech. Mnoho pánů si bundu s límcem z ovčí kůže spojuje s mladistvým vzhledem. Faktem však je, že dodává správný image, proto ji s lehkostí mohou nosit všechny věkové kategorie. Sáhněte zejména po modelech s kontrastními kožešinovými prvky.

TOMMY HILFIGER / BOMBOOGIE / MEDICINE

PREMIUM BY JACK & JONES / DICKIES / LEVI´S

Módní bundy pro chladnější dny se vzory

Už vás nebaví šedé barvy? Řešením na zimu se mohou zdát módní bundy v intenzivních barvách a s výrazným potiskem. Ve světě módy dominují ty bláznivé, ale i klasické vzory. Hitem stále zůstává kostka zejména ta, která je vsazena do šedo – hnědých tónů. Nechybí ani odvážné geometrické vzory, puntíky a také „color blocking“, přičemž všechny působí na vrchních oděvech velmi moderně.

HELLY HANSEN / PEPE JEANS / TOMMY JEANS

VANS / FILA / PUMA

Klasické parky

Máte rádi klasiku? Parka vám dodá nadčasový vzhled a zároveň předvedete své znalosti o aktuálních trendech. Tento typ bundy vznikl v 50. letech a do módního světa se dostal o 20 let později. Díky svému jednoduchému tvaru a pohodlnému řešení, jako je stahování v pase nebo velká kapuce, kombinuje minimalismus s pohodlím. Můžete ji nosit v elegantnějších outfitech a stejně dobře bude fungovat na streetwearových modelech.

FAT MOOSE / BRAVE SOUL / DC

JACK & JONES / TOM TAILOR DENIM / HELLY HANSEN

Přečtěte si další článek