Čtení na 2 min 03 Pro 2018

ZNÁME VÍTĚZE BITVY STYLISTŮ

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Pro někoho to byla výzva, pro někoho šance ukázat svůj styl a projevit svou vášeň k módě.

Bitva Stylistů byla úspěšně zakončena výběrem těch nejlepších, kteří se zhostili nelehkého úkolu a museli nastylovat 5 různých produktů z kolekce Answear na sezónu jaro/léto 2019. Zajímavá myšlenka a tento jedinečný projekt dal volný průchod tvořivosti, nadšení, zájmu o módu a také byl důkazem, že je spousta lidí, kteří mají chuť v životě něco dokázat a o něco zabojovat.

Všech TOP 10 finalistů, kteří postoupili do dalšího kola bez nejmenších pochybností ukázali kuráž, schopnost překonat všechny překážky a vytvořili nejlepší možné stylingy.  Díky tomu se naše porota nenudila a nebyla ani nouze o překvapení, údiv a uznání kolik možných módních stylizací soutěžící vytvořili a předvedli.

KDO NAKONEC VSTOUPÍ DO FASHION BRANDŽE?

Vybrat ty nejlepší 3 bylo opravdovým oříškem pro naši porotu ve složení Sabrina Karasová, Klára Klempířová, Jitka Nováčková a Markéta Bártová, ale nakonec se podařilo. Kritéria, na která se zaměřily především, byla kreativita, nápaditost, ale také smysl pro kompozici samotné fotografie, poskládání outfitu, vizáž modelek i jejich vlasový styling.

Po náročné diskuzi, kdy každé oko porotce se zaměřilo na něco jiného, se nakonec jednoznačně shodly na těchto třech jménech. Třetí místo si zasloužila Nikola Marková, druhé místo patří Barboře Morávkové a absolutní vítězkou Bitvy Stylistů se stala Jitka Mertová.

1.místo Jitka Mertová

2.místo Barbora Morávková

3.místo Nikola Marková

 

Vítězná TOP 3 získává hodnotné ceny od partnerů akce.

Děkujeme naší úžasné porotě, všem soutěžícím a partnerům soutěže.

#fashionistheanswear #bitvastylistu

Přečtěte si další článek