Čtení na 4 min 05 Říj 2021

Zpět do… formy. 5 YouTube trenérů, se kterými bude cvičení doma jen radost

Autor: Markéta
Čtení na 4 minuty

Každý může cvičit, zejména doma! Nastartujte svůj oblíbený trénink a pusťte se do práce – zde jsou nejzajímavější trenéři z YouTube, se kterými si můžete zlepšit svou formu. Potřebujete jen trochu místa a několik desítek minut volného času.

Neradi trénujete venku, nemůžete nebo nechcete z různých důvodů chodit do posilovny? Máme pro vás alternativu – trénink doma ve společnosti nejcharizmatičtějších trenérů a koučů z YouTube. Příjemné, atraktivní a zcela zdarma! Vyberte si cvičení, které se vám nejvíce líbí a na které máte největší chuť – od posilovacích cvičení a kardio cvičení až po klidné cvičení jógy a bláznivé taneční sestavy.

Blogilates

Casey Ho je fitnesskou – svůj kanál na YouTube rozvíjí již více než 10 let a s online tréninkem začala ještě na vysoké škole. Na jejím kanálu najdete různá cvičení pro všechny části těla. Za zmínku stojí zejména Pilatesové cvičení – Casey je v této oblasti odborník! Máte rádi strukturovaný plán? Podívejte se na jednu z jejích výzev a zkuste si například vymodelovat postavu za 100 dní.

Fitness Blender

Daniel a Kelli jsou manželé, které spojuje vášeň pro sport. Na jejich YouTube kanálu najdete téměř 1 000 tipů na cvičení včetně cvičení s činkami a HIIT (velmi intenzivní intervalový trénink). Zaručujeme vám, že z vás bude téct pot. Čím se tréninkové videa Fitness Blencer liší od ostatních? Především jsou minimalistické – instruktoři se zaměřují jen na cviky, techniku ​​a jejich trvání. Není zde žádná hudba, barevné pozadí ani jiné dekorace, takže se můžete plně věnovat cvičení a vybrat si hudbu podle vlastních preferencí. Co tak opravdu dlouhý a uspokojující trénink? (Všimněte si, že video níže je jedno z delších, u Kelli a Daniela snadno najdete i cvičení, které trvají jen 10 minut).

Souprava na spalování kalorií:

Fitness Marshall

Pokud vás nudí klasické cviky, rádi se bavíte a máte vrozený smysl pro rytmus, vyzkoušejte tréninky Caleba Marshalla. Jeho kanál je kvintesencí „tanečního tréninku“ – najdete zde stovky krátkých, několikaminutových videí vytvořených v rytmu populárních písní, například od Dua Lipa, Lady Gaga nebo Eda Sheeran. Při tanci můžete nejen spalovat kalorie, ale především zlepšit svou kondici a pohyb (a zároveň se naučit novou taneční sestavu). Pokud nevíte, jak sestavit trénink, podívejte se na připravené seznamy skladeb, které jsou k dispozici na kanálu.

Jóga s Adriene

Jóga se v posledních letech stala jednou z nejpopulárnějších jógových disciplín a je ideální na cvičení doma – je klidná, natahuje svaly a zlepšuje výkonnost. Na kanálu Adriene Mishler najdete množství krátkých i delších lekcí s různou úrovní náročnosti. Od základních pozic až po pokročilé se stanete jóga guru! Začněte například ranními cvičeními, které vám dodají energii na celý den.

Vaše cvičební souprava na jógu:

Chloe Ting

Jedna z nejpopulárnějších fitness youtuberek vás zve do svého světa. Chloe Ting způsobila revoluci ve fitness tréninku a má miliony diváků, kteří to dokazují. Na její kanálu uvidíte množství různých návrhů – pokud jste začátečník, začněte s těmi nejjednoduššími. Chloiny tréninky se zdají být jednoduché, ale jen na první pohled ;-). Samozřejmě, nezapomeňte si prohlédnout kultovní „Get Abs in Two Weeks“, který se stal na internetu virálním:

Přečtěte si další článek