Čtení na 3 min 05 Dub 2019

PÁNOVÉ, VÍTE, V ČEM NA JAŘE DO KANCELÁŘE?

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Pokud i vy potřebujete na jaře obnovit svůj šatník a osvěžit v kancelářském prostředí módní pravidla, podívejte se s námi, jak na to.

Víte, jak vhodně kombinovat business dress code, abyste působili módně, a ne jako karikatura? Věděli jste, že existují různé varianty k tradiční kravatě či košili? Podívejte se na jarní inspirace a nechte se unést správným směrem.

Elegantně nebo ležérně?

Někdy si vaše práce vyžaduje více formálnosti, jak byste si přáli. Příchod do práce v teniskách, či v tričku, není za takových okolností přípustný. Můžete však s módou trošku experimentovat. Stačí jen mít správné kousky – kvalitní trenčkot, dobře ušité sako, zúžené chinos kalhoty, lehké mokasíny a v pohodě můžete vkročit do kanceláře. Namísto bundy si zvolte svetr se šálovým lemem, nebo místo saka lehkou bomberku evokující mládežnickou revoltu.

MEDICINE / PREMIUM BY JACK & JONES / SELECTED / JOPP!PREMIUM BY JACK & JONES

Nejen černá a bílá

 Na chvíli zapomeňte na černo – bílé, bílo – šedé a námořnické oblečení. Nyní je zde nový odstín – béžová, která dominovala už i minulé sezóně. A není se co divit. Je stylová a zároveň neutrální, takže vám dává velký prostor na kombinace. V béžovém od hlavy po paty, budete vypadat elegantně, i když byste si oblékli béžovou teplákovou soupravu. Navíc tím získá vaše charisma i svěží vzhled, který bude v souladu s nejnovějšími trendy.

MANGO / MEDICINE / MEDICINE / WOJAS / PIERRE CARDIN

Alternativa ke košili

 Věděli jste, že můžete vypadat dobře i bez košile? Samozřejmě, pokud si jako náhradu vyberete hladké tričko nebo polo tričko. Mělo by být z kvalitní bavlny a střih by měl jemně zdůraznit vaši postavu (nedoporučuje se ani oversize, ale ani těsný střih). Můžete si ho pak obléknout pod bundu nebo dát pod lehký kardigan. Polo tričko je diskrétní, až nenápadný kousek, který velmi vhodně můžete také využít i do společnosti pod sako.

POLO RALPH LAURENPOLO RALPH LAURENPREMIUM BY JACK & JONES / MEDICINE / MANGO

Podívejte se na celou kolekci >>>

 

Přečtěte si další článek