Čtení na 3 min 17 Dub 2023

Jít na ryby ve flitrech a na svatbu v teplákové soupravě? Answear.cz vás vybízí k tomu, abyste posunuli své hranice tak daleko, jak jen chcete

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

V nevyzpytatelných a těžkých časech je velmi důležité umět najít skutečnou radost ze života. Ve vtipném, krajinou vzdáleném a poněkud kontroverzním spotu vás Answear.cz vybízí, abyste prozkoumali sebe i svět a vzdali se společenského tlaku a konvencí. Takových, které jsou přítomny v módě, a rovněž těch, které se týkají našich životů. Answear.cz dává impuls k činnosti – Lifespiration starts here!

V souladu se sebou samým nebo s trendy?

Nejnovější spot Answear.cz je na první pohled plný nejžhavějších trendů roku 2023. Metalické látky se třpytí na jihoafrickém slunci a boty na obrovské platformě klepou do rytmu singlu Kida Cudiho plného optimistické energie. Rozmanitost a měnící styly nejsou jen prezentací hitů sezóny, ale také záminkou k diskusi o trendech, jejich vlastním pojetí a bytí sebou samým.

„Dřív jsme si dělali starosti s tím, co dělat a co ne. Dnes vám doporučujeme experimentovat, hledat, testovat různé věci v závislosti na vaší náladě, očekávání nebo příležitosti. V módě, stejně jako v životě, je důležitá také zábava a odstup. Trochu nekonvenčního přístupu nám neuškodí.“ – říká Nicole Groesslová, Country manager společnosti Answear.cz pro Česko a Slovensko.

Žádné klišé, žádný tlak

Konvence nás nemusí omezovat. Co když porušíte některá pravidla a odvážíte se obléct si místo svatebních šatů bílé tepláky? Nebo luxusní oblek na rybaření? Takové scény se objevují ve spotu Answear.cz, který nevypovídá ani tak o roli dress code a formálnosti v oblečení, ale o smyslu přizpůsobit se společenským očekáváním. Zjevné situace si žádají nový, nenápadný přístup, přistupujte k nim po svém. Answear.cz vás vyzývá, abyste to dělali s respektem a s citem k rozmanitosti, která převládá jak v trendech, tak mezi lidmi. Někteří lidé chtějí jít úplně proti proudu. Jiní však nechtějí nutně překročit všechny hranice, proto si je stačí jen chytře posunout.

Inteligentní rebel s odstupem

Hrdinové „místa Answear” se provdali podle vlastního vkusu, zažili třpytivé rande na paddleboardu, či bez ohledu na elegantní oblečení, běželi v hejnu hus s úsměvem na tváři. Dokazují, že nemusíte úplně změnit sebe a své okolí, abyste byli cool člověkem. Nic nestojí za to brát příliš vážně, ani oblečení, ani život, ani sebe. Žádná hrubá síla – tlak není dobrým vodítkem.

„Každý z nás vytváří život svým vlastním způsobem. Každý je inspirován něčím jiným a životní inspiraci lze nalézt kdekoliv. V Answear nic nenařizujeme. Ukazujeme různé úhly pohledu a možnosti, vyzýváme vás, abyste se na sebe a svět podívali z trochu jiné perspektivy, plné humoru a odstupu.” – dodává Nicole Groesslová, Country manager společnosti Answear.cz pro Česko a Slovensko.

Klíčový je nadhled. Díky němu získáváme prostor pro experimenty, zábavu a kvalitní humor. Je to právě nadhled, který nám umožňuje být sebou samým i v krizových chvílích, kdy se celý svět spolčí proti nám a vyvíjí na nás tlak. Nadhled umožňuje respektovat naše vlastní, ale i rozhodnutí jiných, a raději se zdržet zbytečné kritiky a hodnocení. S nadhledem a v pohodě – tak můžeme vnímat „místo Answear”. Neměli bychom si tento postoj k životu osvojit i my?

 

 

Přečtěte si další článek