Čtení na 2 min 12 Dub 2019

KLASIKA? NAJDĚTE TU DOKONALOU!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Pokud se domníváte, že klasika není pro každého, my vám ukážeme, že to není pravda. Nechte se inspirovat a vytvořte si tu svou správnou dávku nadčasovosti. Podívejte se, jak na to a jaké nevyhnutelné kousky vám tento look zaručí.

Když se podíváme zblízka, tak tento zažitý styl na jedné straně není ničím výjimečným. Na druhé straně, ale může za vás šikovně intrikovat. Za klasiku se můžete skrýt, utajit své pravé „Já“, čímž vůči okolí děláte tak trochu kamufláž. Avšak zároveň můžete s pomocí správných triků, snadno ukázat, že pravidla se na vás nevztahují a móda je opravdu pro každého. Každý z vás má ve svém šatníku bílé tričko, koženou bundu, džíny, tenisky a trenčkot. A to stačí na to, abyste si osvojili svůj klasický styl. Není důležitý věk, pohlaví, orientace nebo profesní pozice. Podstatné je to, co vám sluší, abyste se cítili dobře ve své kůži.

Jaká je ta, vaše klasika?

Přestože roky letí, jsou věci, které se nemění. Protože jsou univerzální, nadčasové a unisex. Klasika si nevybírá a neomezuje vás. Právě naopak – přizpůsobuje se vám a umožňuje vám projevit se různými způsoby. V obyčejných džínách, v tričku a s trenčkotem v béžové barvě se odprezentujete bez ohledu na příležitost, věk nebo pohlaví. Můžete být teenager, mladá dáma, nebo senior a stále máte příležitost užívat si nejen život, ale i módu. Hupněte tedy do svého oblíbeného outfitu a hurá do práce, na setkání s přáteli nebo si vyskočte i třeba na skateboard.

MANGO / ONLY / TOMMY JEANS / CONVERSE

2 + 1 = ?

Odpověď na tuto otázku je na první pohled triviální, ale jen z matematického hlediska. Jak v módě, tak i v životě, nic není jednoznačné. Kožená bunda, džíny, tričko a tenisky jsou klasickým setem, který vůbec nemusí být nudný. Takový styling si můžete dát na rockový koncert, přijít v něm do práce (za předpokladu, že nemusíte dodržovat určený dress code), téměř každý den. Vše závisí na vašeho stylu a preferenci. Tentýž pohled, mnoho možností, jedna odpověď, mnoho podob – záleží jen na vás, jak si budete užívat módu a co chcete prostřednictvím ní vyjádřit.

LEE / CALVIN KLEIN JEANS / PIERRE CARDIN / VANS

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek