Čtení na 2 min 20 Srp 2019

NOVÁ KOLEKCE ANSWEAR REBEL CALLING JE ZDE!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Už žádná předepsaná, klasická a uvědomělá móda. Káry, kůže, roztřepené džíny a rockové boty – už jste pocítili nádech módní revoluce? Pokud ne, za chvíli již budete – podívejte se na novou kolekci ANSWEAR Rebel Calling!

Nemusíte být jen vzorná holka! Rebel Calling vás vyzývá k povstání a rebelství. Klasika je dobrá, ale klasika s vystrčenými drápky je ještě lepší: Rebel Calling je studentskou kolekcí, ale ve zcela jiné, nekonvenční verzi. Pařížský styl se zde mísí s rockovými vibracemi, asymetrie narušuje jednoduchost běžných košil a kožené textury se setkávají s éterickými šifony nebo měkkým úpletem. Zároveň se nevzdáváme ženskosti – všechny styly zdůrazňují postavu, ať už prostřednictvím vyšších podpatků, kožených pásků nebo volnými šaty.

Co můžeme najít v kolekci Rebel Calling?

Základem jsou klasické barvy: bílá, černá a džínové odstíny, které byly posíleny červenou a výraznou kostkou. Všechny zmiňované nostalgické vzory vás seznámí s nadcházejícím podzimem. Roztrhané džíny, kožené sukně, rockové boty a trička s potiskem jsou odpovědí na rebelskou atmosféru. Výrazné prvky můžete kombinovat s klasickými bílými košilemi a plisovanými sukněmi, které v kolekci také nechybí.

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek