Čtení na 2 min 26 Úno 2019

OSLAVTE SAMA SEBE!

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Blíží se jeden ze svátků, který oslavuje ženy. A to je skvělá příležitost pro vás milé dámy, abyste projevily své já, svou originalitu, kdo jste, jaký je váš styl a módní cítění. Poddejte se příležitosti oslavit svou jedinečnost – Mezinárodní den žen!

Nezáleží na tom, kolik vám je, jaká je vaše postava, barva pleti či orientace.  Tento den je váš, přijměte se taková, jaká jste, najděte svou výjimečnost a patřičně si ho užijte.

Na světě neexistuje žádná vaše kopie. Nadcházející den žen můžeme proto jednoduše považovat za jakousi vaši „dovolenou“. V tento den se hýčkejte, rozmazlujte, radujte a dopřejte si to nejlepší. A také si připomeňte své kvality jako je váš charakter, styl a síla.

Co je tedy esencí ženskosti?

Někteří definují ženy velmi tradičně – jako citlivé, senzitivní a elegantní bytosti. Časy se však mění a s nimi i pohled na ženu. V minulosti byly ženy nuceny nosit módu určenou danému období a jejich společenskému postavení – byly to nejen pověstné korzety, které měly zeštíhlovat siluety, ale i sukně s délkou po kotník, dress code, který byl v minulosti společností vyžadován. Dnes už po vás nikdo nepožaduje, abyste nosily stále stejné oblečení a pobíhaly pouze ve vysokých podpatcích – byť to můžete udělat, pokud se vám to líbí. Máte však na výběr. Jednou se můžete předvést jako romantická duše s volánky a s jehličkami na nohách. Jindy si zkuste vyběhnout jen tak v džínách a v teniskách. A to je právě úžasné! Můžete být, kým chcete. S chutí si vytvořte vlastní styl na tisíc způsobů a experimentujte se svou image dle vašeho vlastního pocitu. Ale dodržte základní pravidlo! Buďte přirozená, krásná a žensky jemná.

ONLY / GUESS JEANS / VILA / MANGO / CALVIN KLEIN JEANS

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek