Čtení na 3 min 01 Bře 2019

ULOVTE SI SUPER KOUSKY V ZIMNÍCH SLEVÁCH!

Autor: Nicole
Čtení na 3 minuty

Zimní slevové šílenství vstupuje do konečné fáze, slevy dosahují až 77 % a levnější už to nebude! Teď právě přichází ten pravý čas na koupi věcí, po kterých už dlouho toužíte a jediné co vás odrazovalo byla cena.

Jaro už klepe na dveře, a tak je vhodná doba doplnit svůj šatník o kousky, které užijete v teplých dnech, ale i během celého roku. Inspirujte se našim pánským módním průvodcem a začněte lovit ve světě módy na našich stránkách!

Jarní bundy

Během zimních výprodejů nemusíte jen hledat zateplené, péřové bundy či větrovky. Ale uděláte lépe pokud si za dobrou cenu pořídíte bundy rozmanitých stylů, které užijete i na jaře. Pozornost zaměřte na stále moderní bombery, parky, tenké kabáty nebo oblíbené kožené bundy. Tyto modely jsou vždy top. A navíc vás bude těšit, jak výhodně jste si nakoupili.

JACK & JONES / U.S.POLO / BLEND / LEVI´S / TOM TAILOR DENIM

JACK & JONES / CALVIN KLEIN / TOMMY HILFIGER / DIESEL / REVIEW

Praktická košile

Košile je jistotou v šatníku snad každého muže. Není tedy na škodu, pokud jich budete mít i několik. V případě, že nosíte pouze bílou na speciální příležitosti, jinou v této barvě už kupovat nemusíte. Jestliže jste fanouškem zajímavých potisků nebo košilových vzorů, sledujte aktuální sezónní trendy, které vám poslouží jak pro ležérní, tak i pro sofistikovaný styl. Košile můžete kombinovat s džínami, s chino kalhotami a v horkých dnech si ji stačí obléci jen tak na bílé tričko. A s jedním kouskem vykouzlíte řadu kombinací, které se vám budou hodit na různé příležitosti.

TOMMY JEANS / TOM TAILOR DENIM / MANGO / G-STAR RAW / U.S.POLO

BLEND / PEPE JEANS / TOKYO LAUNDRY / S.OLIVER / TOMMY JEANS

Kvalitní džíny

Pokud jste fanouškem džínů a my se domníváme, že jste, během zimních slev se poohlédněte i po nových džínách. Zaměřte se však na kvalitní denim. Dobře padnoucí džíny s jednoduchým střihem vám tak budou užitečné kdykoliv během roku.

LEVI´SG-STAR RAWPEPE JEANS / PEPE JEANS / HAILY´S

Casual styl

Pokud oceňujete pohodlí a neformálnost, podívejte se například na mikiny, prošívané vesty, trička a poddajné kalhoty – snížená cena těchto věcí vás může povzbudit, abyste je do svého šatníku doplnili. A neobávejte se nabídek prémiových značek – možná právě v ní natrefíte na mikinu či tričko s kultovním logem nebo sloganem.

CALVIN KLEIN JEANS / EMPORIO ARMANI / TOMMY JEANS / FILA / TOMMY HILFIGER

TOMMY JEANS / PREMIUM BY JACK & JONES / PEPE JEANS / CALVIN KLEIN JEANS / GUESS JEANS

Tenisky

A je to tady. Přišel čas pro tenisky! Jistě, už máte svůj oblíbený pár, ale co vám brání v tom, abyste si koupili další? Protože právě během zimního výprodeje můžete získat mnoho ikonických modelů.

PUMA / TOMMY JEANS / POLO RALPH LAUREN / PEPE JEANS / FILA

Sezónní doplňky

Batoh, hodinky nebo kožený pásek – to jsou věci, které můžete nosit během celého roku. A protože stále na vás vyskakují velké slevy, za které si nějaký užitečný módní doplněk můžete koupit, neváhejte. Proto usilovně hledejte. Další cenová bomba se totiž zopakuje až v létě.

GUESS JEANS / TOMMY HILFIGER / G-STAR RAW / DAKINE / RAY-BAN

Podívejte se na celou kolekci >>>

Přečtěte si další článek