Čtení na 3 min 22 Bře 2023

Ve dvou se to lépe táhne aneb „Sisterhood gives you power“

Autor: Markéta
Čtení na 3 minuty

Takto vypadá SISTERHOOD v podání redaktorky a influencerky Lucie Zalabák @lujanotova, která je společně se svou sestrou ambasadorkou limitované kolekce od Answear.LAB.

Pokaždé, když ji vyzvedám na letišti mám pocit, že je to jen pár dnů, co odjela. A přitom je to už přes 7 let, kdy nás dělí moře. Dodnes si vzpomínám, jak mi přišel ten nápad, že odjede na rok studovat do zahraničí skvělý. Kdybych to věděla, hned bych jí to zatrhla (smích). Já vím… co mi chcete říct… moje sobecké já prostě milovalo tu představu, že ji mám stále nablízku. Nejdřív v dětském pokojíčku, kde mě rozčilovala svou touhou po dokonalém pořádku, pak pár stanic tramvají v jejím bytě, kam jste spolu kupovaly její první postel, a nakonec i na naší chatičce, kde jsme se neustále dohadovaly, kdo tentokrát poseká trávník. Dohadujeme se stále (i když teď většinou online), ale faktem zůstává, že „ve dvou se to lépe táhne“.

Sisterhood gives you power

Půjčovali jste si někdy něco ze šatníku své sestry? Já vlastně ne. Na opačnou stranu to ale bylo u nás doma vždycky aktuální téma. Matně si vzpomínám, že jsem ji jednou vyházela oblečení z okna našeho dětského pokojíčku, když jsem zjistila, že do školy vyrazila v mém oblíbeném růžovém svetru (smích). Kde jsou ty časy? Teď jsem rozhodně daleko klidnější povaha (smích) a tohle „nakupování“ v mojí skříni se pro nás obě stalo naprosto báječnou tradicí. Když se proto rozhodla, že přiletí do Prahy naposledy, chtěla jsem ji připravit něco speciálního… a co může být víc, než kolekce, která pojí svět módy, lásky a přátelství. Limitovaná linie Sisterhood by Answear.LAB byla pro naše jarní setkání prostě perfektní!

V růžové je síla

„Růžová? V tvém věku…?“ odstartovala to hned při nakouknutí do mého šatníku moje sestra, když přijela z letiště. Čas na první skleničku vína, napadlo mě (smích). Oblékla jsem si naprosto dokonalý dámský růžový kostým. Obula k němu tenisky, vzala pod něj cool tričko. „Ježíš, to je super! Sundej to… to si chci vyzkoušet!“ … A takhle to je u nás vždycky (smích). Růžová je dominantní barvou celé kolekce Sisterhood by Answear.LAB, protože symbolizuje bezpodmínečnou lásku a pozorumění. Je romantická a intimní zároveň. Navíc tento energický odstín odkazuje na módní ikonu Elsu Schiaparelli, která právě růžovou barvu milovala. Trička zdobí tištěné koláže od Anie Glik – talentované polské umělkyně, která spolupracovala s největšími módními domy. Já jsem nám oběma vybrala ty s nápisem „Be Brave Sister!“


Ten kostým jsem už pochopitelně nesundala (chápeme se, ne?), ale zato jsem ji ukázala nabíranou tylovou sukni a cool koženou bundu – oba kousky také z kolekce Sisterhood by Answear.LAB. Přišlo mi, že mají přesně tu dramatičnost, cool akcent a jsou prostě ideální na kombinaci společně i samostatně.

Mám pocit, že celá kolekce Sisterhood by Answear.LAB je takovou kopií našeho vztahu se sestrou. Hodně originální, špetku dramatická, krapet nostalgická a hlavně hodně o lásce. Ono je totiž úplně jedno, jestli nás se sestrou dělí moře nebo ne – vždycky tu budeme pro sebe, budeme se motivovat, podporovat, sdílet svoje trápení i životní výhry. Mám obrovské štěstí, že ji mám ve svém životě!

Přečtěte si další článek