Čtení na 2 min 08 Dub 2019

WE ARE THE ANSWEAR – hledejte odpovědi v naší nové kampani

Autor: Nicole
Čtení na 2 minuty

Začínáme s novou jarní kampaní – přidejte se k nám na cestu plnou trendů, stylů, módních příležitostí a snů, které se plní. Najděte svou unikátní odpověď WE ARE THE ANSWEAR!

Nezáleží na tom, co rádi děláte ve volném čase, kolik vám je let, kde pracujete, jaký je váš styl a názor – pokud chcete podtrhnout vaši osobnost, přicházíme právě k vám, neboť WE ARE THE ANSWEAR.

Stojíme za vašimi názory, oceňujeme vaši originalitu a stále vás podporujeme. Nezáleží na tom, zda rádi nosíte tenisky nebo vysoké podpatky, džíny nebo oblek, šaty či kalhoty … V centru města, na pláži, uprostřed přírody – jsme vám k dispozici vždy a všude.

Nic vám neurčujeme, nepřikazujeme ani vám nenutíme žádný styl – je to jen na vás jakou odpověď si zvolíte.

 

Vrhnete se do proudu trendů?

Nebo vsadíte na klasiku?

Uhasíte svůj žízeň po dobrodružství?

Nebo se soustředíte na módní vychytávky?

 

Najděte odpověď na vaše otázky >>>

Nová kampaň je doprovázena sloganem WE ARE THE ANSWEAR, který odpovídá vašim různým potřebám a životním stylům. Pomáháme, pokud potřebujete zlepšit náladu, změnit styl, zazářit v davu, zvýraznit vaši jedinečnost, a to vše při zachování vaší individuality. Celá škála nabídky, přístup k aktuálním trendům, klasice, přírodním látkám, oblečení a doplňkům pro každou příležitost – každý si může vybrat to, co nejlépe charakterizuje právě jeho.

Podívejte se co jsme pro vás připravili >>>

Kampaň SS19 doprovází spot natočený Bartem Pogodou – jedním z nejpopulárnějších video tvůrců v Polsku. Outfity použité v spotu byly připraveny stylistou Michalem Kuśem – odrážejí top trendy této sezóny, včetně zvířecích potisků, barevných obleků, květin, inspirace z 80. a 90.let. Za realizaci kampaně je odpovědná agentura Warsaw Creatives.

Přečtěte si další článek