Čtení na 4 min 14 Pro 2022

Jak najít ideální dárek k letošním Vánocům?

Autor: Markéta
Čtení na 4 minuty

Ve kterém měsíci rozdáme snad nejvíce dárků? Samozřejmě v prosinci! Podívejte se na naše tipy na inspirativní dárky a vyberte něco pro sebe nebo své blízké.

Vánoce jsou za dveřmi a jako každý rok stojíme před dilematem: jaké dárky pořídit pro svou rodinu, přátele, příbuzné a známé? Zde je přehled stylových, originálních a módních dárků k letošním Vánocům – doufáme, že s těmito tipy a inspiracemi najdete pro své blízké to pravé. Nebo si možná nadělíte něco pro sebe? Jedno je jisté – o inspiraci nebudete mít nouzi!

Praktické a důmyslné

Už léta patří všestranné pomůcky a doplňky mezi top výběr vánočních dárků. Kalendář, hodinky, nabíječka na telefon, hrnek… Nenechte se zmást obyčejností. V nejjednodušších řešeních je síla. Protože díky zajímavému designu je každý kousek jedinečný.

V trendu

Nejmódnější vánoční dárek pro rok 2022? Předvídaje trendy by bylo dobrou volbou vsadit na doplňky v odstínu purpurové. Nechte záři jemné fialové odrážet v kamíncích náušnic, pohlaďte koženou kabelku a zahnízděte se ve vlněných svetřících. Mezi top dárky letošního roku patří i kousky ve stylu Y2K (hodinky poseté diamanty, velurové teplákové soupravy, pásky s velkými zdobenými přezkami a malé kabelky přes rameno v lákavých barvách). Estetika z přelomu století má své fanoušky, ale i odpůrce, a dárek v tomto stylu si jistě získá srdce trendsetterů generace Z. Co ještě stojí za zvážení při hledání dokonalého dárku? Mezi další top pro rok 2022 patří personalizované šperky, které zapadají do trendu decentní elegance, hedvábné doplňky, jako jsou šátky a gumičky do vlasů, a knihy o módě. Např. historie designérů a prémiové kolekce, které jsou zdrojem vzrušení, rozšiřují obzory a jednoduše vypadají skvěle na poličce nebo konferenčním stolku.

Umění a design

Pro pravé umělecké duše nemůže být nikdy umění příliš mnoho. Hraje jim v uších, obklopuje je a činí každý den nasycený krásou. Dárek v tomto stylu dotvoří jejich svět. Tak co to bude? Tady je samozřejmě možností více. Při hledání dokonalého dárku se vyplatí řídit se pořádnou dávkou estetiky a harmonie. Ať je replika obrazu na zápisníku co nejdůvěryhodnější, zatímco album prací konkrétního umělce zaujme především kvalitním papírem a dokonalým výběrem obrázků. Také např. taková stolní lampa se sochařskou kompozicí v popředí bude pro umělce trefou do černého.

V zimní náladě

Když vám od začátku prosince zvoní ve sluchátkách „Last Christmas“, v oknech už visí vánoční světýlka a pokoje jsou naplněné vůní pomerančů, nemáte jinou možnost, váš vánoční dárek se musí také nést ve svátečně-zimní náladě. Časy levných plastových ozdob jsou naštěstí dávno pryč a dnes tak můžete svého blízkého obdarovat něčím vkusnějším. Dřevěný louskáček, korálková ozdoba na vánoční stromek nebo nádobí se zlatým motivem vánočního stromku, jsou jen některé z našich tipů. Případně se inspirujte vánoční klasikou – svetříkem či pyžamem s motivem Santa Clause, stromků či cukrovinek. V neposlední řadě jsou zde zimní pomůcky jako obří nafukovací kolo (alternativa k saním) – ke skluzu z kopce, futuristické sněhule a alpské vlněné svetry.

V Answear balí dárky elfové! Přidejte produkt dle vlastního výběru a zaškrtněte tuto možnost v košíku, dárek vám zabalíme my.

Přečtěte si další článek