Vínová barva bude trendem i pro letní sezónu 2024

Čtení na 3 minuty

Vínová barva ovládla módní svět již v roce 2023 a její popularita neustále roste. Mix červené a hnědé si získal srdce mnoha nadšených módních fanoušků. Trend vínových looků pokračuje a má předpoklady ovládnout i letní sezónu. Inspirujte se originálními kombinacemi a outfity v této barvě.

Pokračování textu Vínová barva bude trendem i pro letní sezónu 2024

Rockový styl v centru pozornosti. Inspirativní styling s bundou ramones

Čtení na 4 minuty

Rockový styl opět získává popularitu mezi milovníky módy. A není divu – je to ideální způsob, jak vyjádřit svou rebelskou osobnost prostřednictvím ikonické bundy. Přidejte se k nám a vytvořte si originální outfit s bundou Ramones.

Pokračování textu Rockový styl v centru pozornosti. Inspirativní styling s bundou ramones

New Balance 9060: Zamilujete si je od prvního obutí

Čtení na 3 minuty

Značka New Balance láme rekordy v oblíbenosti po celém světě. Za více než 100 let existence na trhu zaujímá veřejnost originálním designem, inovacemi a pohodlím při každodenním nošení. Právě díky těmto dvěma vlastnostem si boty New Balance ukradly srdce všech milovníků módy. Model 9060 je poctou dědictví této značky. Objevte nejprodávanější tenisky této sezóny.

Pokračování textu New Balance 9060: Zamilujete si je od prvního obutí
Rubriky: TrendyŠtítky: Publikováno:

IRO Paris: Newyorský styl a pařížská elegance

Čtení na 3 minuty

Milujete nonšalantní pařížský styl? Imponuje vám newyorský streetwear? Spojení těchto dvou módních světů nemusíte složitě hledat. Najdete ho v kolekcích značky IRO Paris, která vznikla v srdci Paříže a čerpá inspiraci z americké rockové scény 70. a 80. let. Připojte se k nám a objevte jedinečnou módu této francouzské značky.

Pokračování textu IRO Paris: Newyorský styl a pařížská elegance